Kaffeautomater AS

Kunnskap i kunsten å brenne og blande, kaffen er perfeksjonert i over to hundre år av generasjoner av Michielsen familien, de er dedikerte til å lage kaffe og den nytes nå på fem kontinenter. Gjennom denne perioden har det vært fullpakket med nyvinninger. De legendariske hendelsene som å lage kaffe fra eikenøtter under andre verdenskrig, banebrytende utvikling av filtermalt og vakuumpakket kaffe, samt lanseringen av det første konseptet på kopp filter. I dag har selskapet fokus på initiativ og innovasjon.

A:kaffe med det juridiske navnet, Kaffeautomater AS, er en lokal aktør med lokalt og internasjonalt eierskap.
Som en del av Miko Gruppen har vi en historie som går helt tilbake til 1801. En historie som strekker seg over mer enn 200 år og som gjør Miko til en av verdens eldste kaffebrennerier.
Miko Gruppen eksporterer til mer enn 30 land og har i dag mer enn 900 ansatte med en omsetning på svimlende 160 millioner EUR.

A:Kaffe / Kaffeautomater AS ble stiftet allerede 1.mai 1993, under navnet Serveringssystemer ANS.
Virksomheten har siden oppstart jobbet med serveringsautomater, herunder: kaffeautomater, espressomaskiner, kaffetraktersystemer, vareautomater, brusautomater, juiceautomater, vannkjølere og vannrensesystemer. Både med salg, utleie, vedlikehold og vareleveranser.

Kaffe skal smake godt!

Her kan du enkelt finne et bredt utvalg av kaffeautomater til din bedrift:

 Valg av kaffeautomat bedrift – Vi anbefaler deg å lese om vår «know how» vedrørende valg av riktig kaffeautomat til din bedrift.

Lykke til med valg av god kaffe på jobben!

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende kaffeautomat bedrift!

Hilsen oss i
Morgenkaffen