Dette er kaffemaskinen som er best i vår test! Vi har tatt utgangspunkt i bedrifter som søker kaffemaskin til arbeidsplassen, som ikke ønsker fersk melk.

Kaffemaskin til jobben -Best i test – kaffemaskinen:

Exqwiss Espressomaskin “Top of Mind & Swiss made”

Espressomaskin

Exqwiss er en toppmoderne “Swiss made” kaffemaskin, som er særdeles nøyaktig i doseringer og gir et svært bra sluttprodukt. Maskinen har to bønne-beholdere; en til vanlige kaffebønner og en til espressobønner. ​Maskinen kan servere to kopper samtidig og man kan justere styrken på kaffen. Det er også et stort utvalg av blandingsdrikker på maskinen.​

Exqwiss har en espressobrygger som kverner hele bønner og pakker det sammen til en ”kaffe-puck”. Deretter presses vannet gjennom pucken med 9 bar trykk, og gjennom denne prosessen trekkes det veldig mye smak ut av kaffen, som resulterer i en fyldig kaffe med mye aroma toppet med crèma.

Kaffemaskinen serverer kaffe, espresso, cappucino, latte macchiato, sjokolade, caffe latte og varm vann.

Ønsker du riktig god espresso på jobben, er denne espressomaskinen en “must have”.

Vår anbefaling for de som ønsker med fersk melk:

Melitta XT6.

MelittaXT6 Espressomaskin

MASKINUTVALG PÅ KAFFEMASKIN

Opplever du det som vanskelig å finne riktig kaffemaskin til din bedrift, har vi laget en gjennomgang som tar for seg alle segmenter av kaffemaskiner til bedrifter:

Finn kaffemaskin til din bedrift

 

SERVICE

Best i test 2017

Har du opplevd dårlig og sendrektig service på kaffemaskin til bedriften? Vi har stort fokus på våre kunder og med det ligger vårt fokus på service.

Rask og effektiv teknisk bistand utført av eksperter er ingen luksus for AKAFFE sine kunder. Det er standard. AKAFFE teknikere gjennomgår en grundig utvelgelsesprosess og er fabrikktrent på våre internasjonale, state-of-the-art fasiliteter. Du kan være trygg på at du er i trygge og erfarne hender. Våre teknikere er utstyrt for å håndtere eventuelle problemer som kan oppstå med utstyret, og tilbyr omfattende støtte for din virksomhet.

I en teknologisk verden hvor endringer skjer hver eneste dag – forstår vi at våre teknikere må holdes oppdatert til enhver tid. Vi sørger for at trening skjer fortløpende og at våre teknikere er holdt helt up-to-date med alle systemer og prosesser. Vi ønsker å løse eventuelle problemer på maskinene øyeblikkelig, hver gang.

En vesentlig del av de tekniske tjenestene vi tilbyr er forebyggende vedlikehold. Våre teknikere gjør rutine “hjemmebesøk” til våre kunders lokaler, levering av forbruksvarer, kontroll av maskiner og monterer vannfilter ved behov. Vi vet også at våre kunders behov er forskjellige. Vi tilbyr derfor flere alternative vedlikeholdspakker, også skreddersydd om nødvendig. AKAFFE har tilgang på mange ledende merkevarer, inkludert Faema, Cimbali, Brewmatic, Stentorfield, Rheavendors, Bianchi, N&W, Aequator, Melitta og Bravilor.

MILJØ

Har dere grønne tanker og kanskje er miljøsertifisert, anbefaler vi dere å se på vårt miljøkonsep:

– www.purocoffee.no –

Puro Fairtrade coffee

Puro Fairtrade Coffee

Puro Fairtrade Kaffe – Her leverer vi alt av: Kaffeautomat, Kaffemaskin, Espressomaskin, vannkjøler, kaffebønner, espressobønner, te etc.
PURO er ikke bare en merkevare for kaffe, det er et helt konsept rundt Fairtrade. I tillegg til å være sertifisert av Fairtrade Foundation har vi også forpliktet oss til å kjøpe alle bønnene fra Fairtrade kooperativ. Dernest støtter vi aktivt behovet for å bremse ned og stanse ødeleggelsen av «lungene» til jorden – den tropiske regnskogen.

Vi ønsker å levere den riktige maskinen for dine behov. Send oss din kontaktinformasjon og gjerne noen ord om din bedrift og deres behov, så gir vi deg et uforpliktende tilbud.

Du kan også alltid nå oss på telefon ​ 22 32 22 22

 

 

Kaffemaskin test bedrift