Vi er ekstremt stolte over å presentere vår Peru  espressomaskin.

Stabilitet og eksklusiv design er det som gjør Peru maskinen så spesiell. Med frontpanel med ekte valnøttre skaper følelsen av en naturlig kaffe nytelse. Med sitt integrerte berøringspanel er espressomaskinen svært enkel å bruke.

Peru espressomaskinen er en toppmoderne “Swiss made” espressomaskin, som er særdeles nøyaktig i doseringer og gir et svært bra sluttprodukt. Maskinen har to bønne-beholdere; en til vanlige kaffebønner og en til espressobønner. Maskinen kan servere to kopper samtidig og man kan justere styrken på kaffen. Det er også et stort utvalg av blandingsdrikker på maskinen.

Den helautomatiske espressomaskinen Peru er også tilgjengelig med kjøleskap til nytraktet trendy kaffe og blandingsprodukter som: kaffe, espresso, cappucino, latte macchiato, sjokolade, caffe latte og varm vann.

Peru har en espressobrygger som kverner hele bønner og pakker det sammen til en ”kaffe-puck”. Deretter presses vannet gjennom pucken med 9 bar trykk, og gjennom denne prosessen trekkes det veldig mye smak ut av kaffen, som resulterer i en fyldig kaffe med mye aroma toppet med crèma.

Har dere det rette fokuset på miljø, er Peru Puro Kaffeløsningen, det rette alternativet.

Vårt Puro konsept

Egenskaper for kaffemaskinen:

  • Strømstyrke  230 V ~ 50 Hz, 13A, 3 kW
  • Bønnebeholder: ca 200 kopper kaffe
  • Kapasitet: 180-240 kopper/time
  • Tilkobling 3/4″ utv gjenge (maks 3 bar trykk)
  • Dimensjoner (b x d x h) mm  320 x 560 x 810

 

Se vårt utvalg av kaffemaskiner her.

 

Navn (kreves)

E-post / Telefonnummer

Din Melding