God kaffe er ryggraden i arbeidsdagen for millioner på millioner av mennesker, men få mennesker kjenner bredden og kompleksiteten av historien bak hver kopp med kaffe.

På Miko sin Barista trening ønsker vi å gjøre enhver nybegynner godt kjent med disse historiene – fra kaffefarm til bønne til kopp. Vi tror at den beste kaffen produseres av folk som setter pris på kompleksiteten. Vår trening er omfattende og dekker alle aspekter av kvalitet og produksjon. Det inkluderer utstyr, vedlikehold, rengjøring, innstillinger og viktigst av alt, kaffe presentasjonen.

En barista’s rolle krever nøyaktige ferdigheter. Øving, presisjon og timing er forutsetninger for å bli en dyktig barista. Kunder med en finstemt smak for høykvalitets kaffe vil raskt merke om kaffen ikke er korrekt tilberedt. De vil ikke nøle med å søke en annen kaffeleverandør hvis kaffen ikke oppfyller deres krav og forventninger.

Kaffebransjen er en konkurranseutsatt bransje. Kundelojalitet er nøkkelen til suksess. Med vår opplæring sikrer du kundetilfredshet med godt trenede baristaer, en uvurderlig nøkkelfaktor for suksess. Opplæring tilbys enten på en Miko avdeling eller på din egen bedrift. Ta kontakt med din lokale leverandør for informasjon på hva som er tilgjengelig i ditt område.