Lykkeligere med kaffe

20. mars er den internasjonale dagen for lykke og årets tema er Happier Together eller lykkeligere sammen, med fokus på hva vi har til felles, snarere enn hva som deler oss. Alle ønsker å være lykkelige – og livet er lykkeligere når vi er sammen. Forskning viser at kaffe og kaffeløsninger på kontoret kan bidra til økt trivsel, og derfor sier vi: lykkeligere med kaffe.

I 2012 vedtok FNs generalforsamling å gjøre 20. mars til internasjonal dag for lykke. Dagen markerer at lykke og velvære er et universelt mål for alle mennesker på jorda.

Kaffekulturen på norske kontorer blir bare sterkere og sterke for hvert år som går. Nordmenn er blant de største kaffeelskerne i verden. I følge en undersøkelse gjort av Ipsos MMI drikker nesten 7 av 10 nordmenn kaffe hver dag. I tillegg drikkes omtrent 30% av all kaffe på kontoret. Det er trygt å si at kaffen er en viktig del av kontorhverdagen for mange. Kaffe på jobb kan bidra til både økt trivsel og produktivitet hos de ansatte.

 

Kaffe på jobb kan gjøre oss mer positive

Visste du at kaffe kan påvirke oss til å legge bedre merke til de positive tingene? I følge en studie gjort av forskere ved Ruhr University i Tyskland får kaffe nemlig synapsene i den venstre hjernehalvdelen til å fyre av ekstra kjapt når vi leser positive ord. De fleste av oss leser mye i løpet av en arbeidsdag og her kommer kaffen inn som et viktig verktøy. Koffein kan gjøre at den venstre hjernehalvdelen fremkaller positive følelser betraktelig fortere enn negative følelser. Altså, du kan bli lykkeligere med kaffe.

lykkeligere med kaffe

Høres det godt ut med en rykende varm god kopp med kaffe nå? Kanskje du vil lage noe godt hjemme i helgen? Vi har oppskriftene som garanterer god stemning hjemme i helgen. Ta en titt på oppskriftene her, her og her.

Vil dere kose dere litt ekstra på kontoret tilbyr vi også deilig belgisk Puro sjokolade til våre kunder. Perfekt til kundemøter eller når du vil kose deg litt ekstra på kontoret.

 

Ønsker dere å vite mer om oss eller hvordan dere kan få kaffemaskin og kaffe på kontoret?
For en uforpliktende samtale kan dere fylle ut skjemaet under, så svarer vi så fort vi kan.

Navn (kreves)

E-post / Telefonnummer

Din Melding

Vi kan også nås per telefon eller e-post.
+47 22 32 22 22 / post@akaffe.no

Vi gleder oss til å høre fra dere!

Ta en titt på vårt utvalg av kaffemaskiner her.