PURO er ikke bare en merkevare for kaffe, det er et helt konsept rundt Fairtrade. I tillegg til å være sertifisert av Fairtrade Foundation har vi også forpliktet oss til å kjøpe alle bøndene fra Fairtrade kooperativDernest støtter vi aktivt behovet for å bremse ned og stanse ødeleggelsen av «lungene» til jorden – den tropiske regnskogen.

Regnskogene får nytt liv med PURO’s hjelpende hånd. Gjennom samarbeidet med World Land Trust, bruker Puro overskuddet av salget på hver pose kaffe for å kjøpe og beskytte regnskogsområder i kaffeproduserende land. World Land Trust arbeidet går ut på å gjenopprette livsmiljøer og gjeninnføre tapte arter i pakt med naturen, samt styrke landet der kaffen dyrkes i skyggen av naturlig hjemmehørende trær. Det er frukten av varemerket PURO.

Puro fairtrade

PURO finnes med mange smaker og er det «etiske valget» av kaffe. Hver kaffebønne bærer et budskap, en fortelling. Puro anser at dagens konsumenter bryr seg mer om hva de drikker – ikke bare smaksmessig men også at kaffen har blitt produsert med respekt overfor mennesker og natur.

Klikk for å besøke vår PURO hjemmeside.