Flodhesten Jessica elsker kaffe fra Puro.

Idag 15 februar er det den internasjonale flodhest dagen og vi vil feire den ved å vise frem vår alles kjære Jessica.

Flodhesten er et stort pattedyr som kun lever i Afrika, for veldig mange år siden kunne du også finne de i Europa og Asia. En vanlig flodhest kan bli opp til 4,5 meter lang med en skulderhøyde på hele 1,5 meter og de veier som regel et sted mellom 1300 – 3200 kg.

 

Flodhesten Jessica + Puro kaffe = Sant

Flodhesten Jessica er ikke som alle andre flodhester. Hun er ei sprek jente på 18 år som bor i nærheten av Hoedspruit i Sør Afrika. Men det som gjør Jessica så spesiell er at hun er en vill flodhest som også lever blant mennesker. I 2000 var det en oversømmelse som gjorde at Jessica ble skilt fra sin mor og ble dratt med strømmen, hun endte opp utenfor hos Tonie og Shirley Joubert. På dette tidspunktet var Jessica kun noen timer gammel og fryktelig sliten av å kjempe mot strømmene. For å gjøre en lang historie kort, reddet Tonie og Shirley Jessica.

Jessica ble værende og til den dag i dag holder hun fortsatt til på samme sted.
Hun bor også sammen med ville flodhester, men kommer alltid hjem for å få sin favoritt snacks.

Så hva er Jessicas favoritt snacks tenker du nå? Jessica elsker nemlig kaffe. Ja, du leste riktig. Kaffe er noe av det beste hun vet og hun får to flasker om dagen.
Riktig nok med både sukker og melk i, akkurat slik hun liker det.

Vi skjønner godt hvorfor Jessica elsker kaffe, og ikke hvilken som helst kaffe – men vår fairtrade kaffe fra Puro.

Ta en titt på videoen av vår alles kjære Jessica under. Vi kan garantere at du vil trekke på smilebåndet.

 

 

Øke fokuset

Vi ønsker å øke fokuset på hvor mye dere som bedrift kan hjelpe miljøet ved å ta de riktige valgene. Det kan være så enkelt som å benytte seg av kaffe fra Puro på arbeidsplassen. Her vil dere få kaffe som både smaker godt for samvittigheten og smaksløkene.

Ønsker dere å vite mer om Puro, oss eller hvordan dere kan få kaffemaskin og kaffe på kontoret? For en uforpliktende samtale kan dere fylle ut skjemaet under, så kommer vi tilbake til dere så fort vi kan.

Besøk vår Puro side her.

 

Navn (kreves)

E-post / Telefonnummer

Din Melding

Vi kan også nås per telefon eller e-post.
+47 22 32 22 22 / post@akaffe.no

Vi gleder oss til å høre fra dere!