Pålitelig utstyr fra verdens beste produsenter ser vår kaffe nytes i alle slags miljøer, fra hippe trendy til elegante eksklusive barer, samt koselige små kafeer i komfortable lokalmiljøer. Uansett hvilken cafe bar eller kafeer du besøker, kan vi tilby deilig kaffe, te og appetittvekkende varm sjokolade, elegante, pålitelige maskiner og en rekke andre ekstra gleder. Vi jobber for «high-end» kunder som ønsker den trygge gode blandingen hele året, eller for de som stadig er på jakt etter nye sesong produkter.

Konstant sjekker vi pulsen på kaffemarkedet rundt om i verden. På denne måten kan vi komme med innspill og tips på de nyeste ideer og metoder, som for eksempel den langsomme kaffedrypp metoden. Det er en langsommere prosess enn espresso, men den gir en skarpere kaffe og hjelper med å lokke fram alle de overdådige smakene som er skjult i bønnene. Vi kan levere nødvendig utstyr, som Aeropress og Hario Mill, og våre barista opplæringsprogrammer vil gjøre deg og dine ansatte eksperter på kort tid.

Bedriftens behov for kaffe vil bli møtt av vår fleksibilitet til å produsere den ved tonn eller i små mengder. Små «batcher» med kaffebrenning er et håndverk som de fleste forbinder med mikrobrennerier. Her benyttes små maskiner som produserer mindre enn 10kg per brenning. Da er du sikret det ypperste av friskhet og en enda mer raffinert smak.