Ved å benytte nettsiden akaffe.no aksepterer du at Kaffeautomater AS behandler dine opplysninger i henhold til denne personvernerklæringen. Kaffeautomater AS er forpliktet til å respektere og beskytte ditt personvern og sikkerheten for dine personopplysninger  i samsvar med gjeldende lover knyttet til personvern.

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan vi samler de inn og til hvilke formål.

Behandlingsansvarlig
Kaffeautomater AS er som bedrift selv behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger
Vi innhenter de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med din henvendelse / bestilling til oss.

Personopplysninger som lagres
Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: Navn, telefonnummer og e-postadresse.

Personopplysningene vi behandler

  • Opplysninger i forbindelse med bestilling av varer
  • Personopplysninger som blir registrert via våre kontaktskjemaer på nettsiden

Formål med behandlingen
Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg

Lagring av data
Personopplysningene blir lagret i vår database til kundeforholdet opphører, så lenge loven pålegger oss å beholde dem, eller du ber oss om å slette opplysningene.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter
Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder fraktselskap i forhold til levering varer. Vi benytter blant annet TNT og Schenker for levering. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere varer til deg. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Innsyn, sletting og klage på personvernopplysningene
Du har til enhver tid rett til å be om innsyn dersom du lurer på hvilken informasjon vi har lagret om deg, eller hvis du ønsker å slette informasjonene. Dette gjelder kun for opplysninger du aktivt har gitt fra deg. Hvis du ønsker å benytte deg av disse rettighetene kan du kontakte behandlingsansvarlig på post@akaffe.no, merk epost med “personvern”.

Hvis du ikke er fornøyd med vår behandling av personopplysninger, kan du også henvende deg til Datatilsynet.

Informasjonskapsler / Cookies
Vi benytter oss av informasjonskapsler / cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best mulig kundeopplevelse og service. En cookie er en liten tekstfil som nettstedet du besøker lagrer på din datamaskin. Disse brukes til å huske deg. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler / cookies.

Vi benytter oss av følgende cookies:

_ga
Utløper: 2 år
Type: Tredjepart
Settes av: Google Analytics
Formål: Inneholder en unik ID som blir satt av Google Analytics for å registre statistikk på hvordan besøkende bruker nettsiden.

_gid
Utløper: 24 timer
Type: Tredjepart
Settes av: Google Analytics
Formål: Inneholder en unik ID som blir satt av Google Analytics for å skille brukere fra hverandre, uavhengig av eventuell bruker-ID i webapplikasjonen.

_gat
Utløper: 1 min
Type: Tredjepart
Settes av: Google Analytics
Formål: Begrenser innsamling av data for bedre ytelse.

_gat_UA-28186094
Utløper: 24 timer
Type: Tredjepart
Settes av: Google Analytics

cookie_notice_accepted
Utløper: 1 måned
Type: Tredjepart
Formål: Om bruker har akseptert cookie innhold eller ikke.

woocommerce_cart_hash
Utløper: Etter endt økt
Type: Tredjepart
Settes av: WooCommerce
Formål: Vi benytter WooCommerce for vår bestillingsside, dette er så de handlekurven blir oppdatert i henhold til besøkers valg

woocommerce_items_in_cart
Utløper: Etter endt økt
Type: Tredjepart
Settes av: WooCommerce
Formål: Vi benytter WooCommerce for vår bestillingsside, dette er så de handlekurven blir oppdatert i henhold til besøkers valg

wp_woocommerce_session
Utløper: Etter endt økt
Type: Tredjepart
Settes av: WooCommerce
Formål: Inneholder en unik kode for hver kunde så nettsiden vet hvor han finner innholdet i handlekurven.

Apsis leads
Utløper:
Type: Tredjepart
Settes av: Apsis
Formål: Gir en enkel, men samtidig fullt detaljert oversikt over leads på nettsiden.

_hjlncluedlnSample
Utløper: Etter endt økt
Type: Tredjepart
Settes av: Hotjar
Formål: Ytelses cookie

Tk_ai
Utløper: 5 år
Type: Analytisk og ytelse
Formål: Samler informasjon til et analyseprogram om hvordan våre tjenester fungerer. En samling av interne beregninger for brukeraktivitet og får å forbedre brukeropplevelsen.

Tk_lr
Utløper: 1 år
Type: Analytisk og ytelse
Formål: Brukes til å analysere henvisningsadferd for Jetpack-tilkoblede nettsteder ved hjelp av WooCommerce.
Tk_or
Utløper: 5 år
Type: Analytisk og ytelse
Formål: Brukes til å analysere henvisningsadferd for Jetpack-tilkoblede nettsteder ved hjelp av WooCommerce.

_utma
Utløper: 2 år
Type: Tredjepart
Settes av: Google Analytics
Formål: Google Analytics-informasjonskapsel. Brukes til å skille mellom brukere og økter.

_utmc
Utløper: Etter endt økt
Type: Tredjepart
Settes av: Google Analytics
Formål: Google Analytics-informasjonskapsel.

_utmcz
Utløper: 6 måneder
Type: Tredjepart
Settes av: Google Analytics
Formål: Google Analytics-informasjonskapsel. Lagrer trafikkilden som forklarer hvordan brukeren nådde nettstedet.

DFTT_END_USER-PREV-BOOTSTRAPPED
Utløper: 2 år
Type: HTTP Cookie
Formål: I påvente av

NID|
Utløper: 6 måneder
Type: HTTP Cookie
Formål: Registrerer en unik ID som identifiserer en returbrukers enhet. ID-en brukes til målrettede annonser.

PREF
Utløper: 8 måneder
Type: HTTP Cookie

 

Opphavsrett
Innholdet på denne nettsiden er opphavsrettslig beskyttet og tilhører Kaffeautomater AS.

 

Oppdatert November 2018