Puro fairtrade kaffe til kontoret.

Er din bedrift opptatt av miljøet?  Det er nemlig vi også.

Vi ser at det stadig blir mer og mer fokus på miljø og en grønnere linje for bedrifter i dag. Vi vet hvor viktig kaffe er blitt for bedrifter og at kaffen ofte kan redde en eller så hard dag på kontoret. Det er nettopp derfor vi kan tilby dere full pakke. Med full pakke mener vi at vi kan tilby dere en fullservice kaffeløsning med både kaffeautomat, kaffe, upåklagelig service, varelevering og vannautomat om ønskelig. Sammen med dere som kunde setter vi sammen den pakken som passer best for dere og deres ønsker. I tillegg hjelper vi dere å bidra til en grønnere hverdag for oss alle sammen.

Det kanskje ikke alle vet er at vi i A:Kaffe er ekstremt opptatt av miljøet og at vi tilbyr våre kunder økologisk fairtrade kaffe, som både smaker godt og hjelper oss med å redde regnskogen! En kaffepose av gangen. Ønsker deres bedrift eller forening å gjøre det samme?

 

Vi er ekstremt stolte av vår Puro kaffe

For over 200 år siden åpnet Leo Michielsen en kolonialbutikk i Belgia hvor han solgte blant annet kaffe. 100 år senere var kolonialbutikken historie, men lidenskapen for kaffe stoppet ikke og de åpnet kaffebrenneriet Miko.

Familien var i full gang med å kjøpe, blande og selge den mest utsøkte Miko kaffen fra alle verdenshjørner. Ytterligere 100 år frem i tid, i 2005 mente familien at tiden var inne for enda en forandring. De var bekymret for hvordan vår verden hadde blitt og de etablerte derfor Puro. Puro ble etablert som et ønske om å stoppe utnyttelsen av fattige land ved å sørge for rettferdige priser til kaffebøndene og bevaring av regnskogens biologiske mangfold i kaffeproduserende land.

Det er ingen tvil om at de har lyktes på sin vei. Per januar 2019 har Puro 11 regnskogsreservater opprettet i 8 kaffeproduserende land og har reddet hele 133,640 mål med regnskog! Det er ikke småtteri. Ønsker du å lese mer om de forskjellige regnskogsreservatene kan du trykke her.

fairtrade kaffe til kontoret

 

Samfunnsansvar 

Allerede for 10-12 år siden ble det påpekt hvor viktig det er at en bedrift går inn for å spare miljøet – og vi ser dette enda sterkere i dag. Plan Norge har skrevet en artikkel som heter “Hvorfor samfunnsansvar?” som forklarer kort hva næringslivet får igjen for å ta ansvar, eller corporate social resonsibility (CSR) som det også kalles.
Her nevner de fire gode grunner til å vise samfunnsansvar (CSR):

 

“1. Styrket omdømme – Analyser viser at det er en sammenheng mellom omdømme og CSR-arbeid. Derfor kan det være viktig å få samfunnsansvar inn i bedriftens strategi og integrere det i bedriftens daglige drift.

2. Økt lojalitet – Samfunnsansvar engasjerer og motiverer de ansatte. Og siden det enhver tid er en “war of talent” er det viktig å tiltrekke seg og bevare de klokeste hodene. Medarbeidere føler en større tilhørighet til jobben om arbeidsgiveren tar samfunnsansvar. Arbeidsplassen blir mer attraktiv og kan styrke dens employer branding.

3. Økt lønnsomhet – Forbrukere velger i stadig større grad bedrifter som viser samfunnsansvar. Forbrukerne forventer at varer og tjenester produseres på en måte som respekterer menneskerettigheter, miljø og helse. Samtidig oppfattes det positivt når næringsliv viser engasjement utover egen drift. Proaktivitet på CSR kan gi bedriften fordeler når det gjelder produktutvikling og effektivisering i bedriften. Ved å ta samfunnsansvar oppnås også økt interesse fra investorer og finansanalytikere.

4. Vær en bidragsyter i verden – Vi lever i et globalt samfunn i stadig utvikling; tradisjonelt har mange bedrifter støttet gode formål i lokalmiljøet. Med globaliseringen er vi alle en del av en større helhet. Gjennom å investere i utdanningsprosjekter, rent vann og helseprosjekter, bidrar bedriften til utvikling for fremtidens viktigste ressurs – barna.”

 

Vi er veldig enige i det Plan Norge sier og oppfordrer alle bedrifter til å gjøre disse tiltakene. Ønsker dere fairtrade kaffe til kontoret hjelper vi dere gjerne med dette. Som nevnt tidligere kan vi tilby dere markedets beste fullservice kaffeløsninger med valg av ulike serviceavtaler. Det er muligheter for å teste både kaffemaskin og kaffe i vårt lokale showroom i Professor Birkelands vei 25 i Oslo.

fairtrade kaffe til kontoret

Kaffevaner 

Kaffe.no skrev en artikkel i 2018 som omhandlet det norske folks kaffevaner. Her kommer det frem at nærmere 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag og at 30% av all kaffe drikkes på jobb. Vi ser derfor viktigheten av å levere kvalitet og service til våre kunder. Med så mange kaffedrikkende mennesker kan vi redde mye regnskog, noe som bidrar til å redde verden.

Se gjerne filmen hvor blant annet fairtrade kaffebonden Vincente Cordoba fra Peru forteller om hva Puro har gjort for hans familie og lokalmiljø.

 

Øke fokuset

Vi ønsker å øke fokuset på hvor mye dere som bedrift kan hjelpe miljøet ved å ta de riktige valgene. Det kan være så enkelt som å benytte seg av kaffe fra Puro på arbeidsplassen. Her vil dere få kaffe som både smaker godt for samvittigheten og smaksløkene.

Ønsker dere å vite mer om Puro, oss eller hvordan dere kan få kaffemaskin og kaffe på kontoret? For en uforpliktende samtale kan dere fylle ut skjemaet under, så kommer vi tilbake til dere så fort vi kan.

Navn (kreves)

E-post / Telefonnummer

Din Melding

Vi kan også nås per telefon eller e-post.
+47 22 32 22 22 / post@akaffe.no

Vi gleder oss til å høre fra dere!