Kaffe gir en perfekt start på dagen

Endelig fredag – i dag er dagen hvor det er lov til å unne seg en ekstra god kopp med kaffe (vi mener at dette er lov hver dag).

Småløp bort til kaffemaskinen på kontoret mens du forsøker å gni søvnen ut av øynene. Plasser koppen på riktig sted å velg deg ut den drikken du vil nyte.
Er det en vanlig svart kaffe, en sterk espresso for å kvikne til eller er du av den spenstige typen og har lyst på en Kaffe latte, kaffe creme, cappucino, moccachino eller en espreschoc bestående av espresso og sjokolade? Nam!

Idet du blir stående å drømme deg bort piper kaffemaskinen for å gi deg beskjed om at koppen din er ferdig fylt med deilig god varm drikke. Du skvetter til og tar med deg koppen din inn på kontoret. Du har hendene rundt koppen og kan kjenne hvor god og varm den er, men ikke minst hvor godt det lukter! Det frister veldig å lene seg bakover i stolen å legge bena på bordet. Du drømmer deg bort og en liten stund får du sitte akkurat slik, bakover i stolen med bena på bordet, mens du nyter dagens deiligste kopp med kaffe.

For en perfekt start på fredagen tenker du nå? Ja, det er vi helt enige i. Tenk å kunne gå inn i helgen på den måten. Det er noe vi unner alle.

 

Kaffemaskin på kontoret

Vi kan ikke love deg at det blir slike stunder på kontoret hver dag, men med en kaffemaskin og kaffe fra oss kan vi love deg kvalitetskaffe som ikke bare lukter godt, men også smaker helt himmelsk. Kaffekulturen på norske kontorer blir bare sterkere og sterke for hvert år som går. Nordmenn er blant de største kaffeelskerne i verden. Kaffe på kontoret bidrar til både økt trivsel og produktivitet blant de ansatte. Kaffemaskinen kan ses på som en gave fra arbeidsgiver til de ansatte.

Vi i A:Kaffe tilbyr kaffemaskiner hvor du kan benytte både hele bønner og filtermalt samtidig, vil tilbyr også vanlig svart kaffe, espresso, kaffe latte, cappuccion osv – og det beste av alt? Du kan få alt dette i en og samme maskin. Vi leverer premium kaffemaskiner til bedrift, kontor og foreninger. Vi strekker oss langt for å gjøre alle fornøyd!

kaffemaskin på kontoret

Er du fortsatt i tvil på om dere bør skaffe dere kaffemaskin på kontoret?

Ta en titt på våre 8 grunner til hvorfor dere skal investere i en kaffemaskin: 

  1. Alltid varm og god kaffe som er rykende fersk.
  2. Øker konsentrasjonen til de ansatte, i tillegg kan det øke produktiviteten.
  3. Enkel og rask tilgang til kvalitetsdrikke hele dagen.
  4. Dere sparer miljøet ved at dere får langt mindre svinn enn ved traktekaffe.
  5. Dere får gleden av å tilby både ansatte og besøkende et variert utvalg av varme drikker.
  6. Dere slipper å dra på butikken for å kjøpe kaffe, vi leverer det på døra.
  7. Skaper et samlingspunkt, som gir økt trivsel på arbeidsplassen.
  8. Muligheten for å trakte kanner direkte fra maskinen ved f.eks større møter.

 

Drømmer du deg fortsatt bort med tanken på bena på bordet og en god kopp med kaffe? Kanskje du vil lage noe godt hjemme i helgen? Vi har oppskriftene som garanterer god stemning hjemme i helgen. Ta en titt på oppskriftene her, her og her.

Vil dere kose dere litt ekstra på kontoret tilbyr vi også deilig belgisk Puro sjokolade til våre kunder. Perfekt til kundemøter eller når du vil kose deg litt ekstra på kontoret.

 

Ønsker dere å vite mer om oss eller hvordan dere kan få kaffemaskin og kaffe på kontoret?
For en uforpliktende samtale kan dere fylle ut skjemaet under, så svarer vi så fort vi kan.

Navn (kreves)

E-post / Telefonnummer

Din Melding

Vi kan også nås per telefon eller e-post.
+47 22 32 22 22 / post@akaffe.no

Vi gleder oss til å høre fra dere!

Ta en titt på vårt utvalg av kaffemaskiner her.