Kaffemaskin på arbeidsplassen

Det er mange mennesker i vårt langstrakte land som ikke klarer å starte dagen ordentlig uten en nybrygget kopp med deilig kaffe. En kaffemaskin på arbeidsplassen vil gjøre det lettere for disse menneskene. De elsker kaffe så mye at de fleste kaller seg selv for “kaffeavhengige” uten å nøle.

Det å drikke en kopp kaffe hver dag er ikke nødvendigvis en dårlig vane, heller tvert imot. Det har nemlig ifølge flere forskere vist seg å være sunt for deg. Din daglige morgenkaffe gir deg flere ting enn bare en energiboost. Det er også vist seg at kaffe kan beskytte oss mot flere forskjellige sykdommer, som type 2 diabetes, leversykdommer og redusere risikoen for hjertesvikt. Hvis vi ser bort i fra de helsebringende effektene ved kaffe finner vi også flere interessant og noen kanskje litt rare fakta om kaffe.

 

Kaffe skaper kultur

Fra tidlig av har det vist seg at kaffe ikke bare er en drikk, den er så mye mer. Kaffe skaper et felles samlingspunkt, ikke bare hjemme – men kanskje til og med mer på kontoret. En kaffemaskin på arbeidsplassen kan skape glede, fellesskap, tilhørighet, gi økt motivasjon og gjøre de ansatte mer positive på kontoret. Om du er en av de som ikke er så glad i kaffe, men heller tar deg en kopp med te eller varm sjokolade, frykt ikke – våre kaffemaskiner og løsninger inkluderer alle. Vi tilbyr alt fra vanlig svart kaffe, cappuccino, espresso, varm sjokolade og tevann.

I Nord-Amerika og i mange Vesteuropeiske land har blant annet Starbucks og andre kaffekjeder dominert markedet fordi de gir kundene en komplett opplevelse. Kaffe og venner, kaffe og arbeid, kaffe og snack og kaffe to-go. Vi kan gi deg samme følelsen på kontoret. Vi leverer komplette kaffeløsninger med kaffeautomat, service, råvarer og tilbehør som sjokolade og kjeks. Vi ønsker å skape en opplevelse på lik linje med f.eks Starbucks. Etter lunsj kan du nyte en god kopp kaffe med en bit av vår fineste belgiske sjokolade og drømme deg bort i noen minutter før du setter i gang med arbeidet igjen.

 

kaffemaskin på arbeidsplassen

 

Interessante og noen litt rare fakta om kaffe

  1. Det er verdens 2. største handelsvare. Kun slått av råolje. Kaffe drikkes i store mengder og det er kun vann vi drikker mer av.
  2. Kaffe sies å ha blitt oppdaget av en gjeter på 1500-tallet som la merke til at geiter ble ekstremt energiske etter å ha spist visse typer bær. Altså kaffeplanter.
  3. Topper du kaffen din med deilig krem holder kaffen seg varm 20% lenger. Kremen skaper ett lokk over kaffen.
  4. Kaffebønner kalles bare bønner på grunn av likheten – de er faktisk bær.
  5. I 1932 hadde ikke Brasil nok penger til å sende sine idrettsutøvere til OL, de sendte derfor med de kaffe som de kunne selge på veien.
  6. Guinness verdensrekordinnehaver for “eldste katten noensinne”, en 38 år gammel katt kalt Creme Puff, drakk kaffe hver morgen hele livet.

Vi kan med stor trygghet si at kaffe har vært en del av vår hverdag i mange 100 år og fortsatt kommer til å være det i lang tid fremover. Det er ingen tvil om at alle arbeidsplasser og kontorer bør ha kaffe og en kaffemaskin på arbeidsplassen. Det er en investering i de ansattes ved og vel. Vi tilbyr uforpliktende prøvesmaking på våre kontorer i Professor Birkelands vei 25 i Oslo!

 

Ønsker dere å vite mer om oss eller hvordan dere kan få kaffe og kaffemaskin på arbeidsplassen?
For en uforpliktende samtale kan dere fylle ut skjemaet under, så svarer vi så fort vi kan.

Navn (kreves)

E-post / Telefonnummer

Din Melding

Vi kan også nås per telefon eller e-post.
+47 22 32 22 22 / post@akaffe.no

Vi gleder oss til å høre fra dere!

Ta en titt på vårt utvalg av kaffemaskiner her.

Vil du lese om hvorfor nordmenn elsker kaffe på kontoret? Ta en titt her.