Kaffemaskin på kontoret – kaffe som smaker godt til din arbeidsplass. 

Hva skal man se etter når man skal ha kaffemaskin på kontoret? Det er et spørsmål som kan gjøre mange litt svette i toppen. Frykt ikke, vi er her for å hjelpe dere gjennom hele prosessen.

Vi har kaffemaskiner som passer til enhver bedrift eller forening. Her kan du få kaffemaskin både med og uten fersk melk, en eller to bønnebeholdere og et stort utvalg av varme drikker som vi sammen blir enige om. Alt fra vanlig svart kaffe, cappuccion, latte, espresso, varm sjokolade, varmt vann etc. Her setter kun fantasien grenser.

På vårt showroom i Professor Birkelands vei 25 kan dere få se på kaffeautomatene i tillegg til at dere får en gjennomgang av våre kaffesmaker, te, blandingsdrikker etc.
Vi anbefaler dette da det gjør hele prosessen enklere for bedriften – det er tross alt snakk om kaffemaskinen og kaffen dere skal ha på kontoret de kommende årene, og da er det viktig at alt er på topp.

Vi tilbyr våre kunder markedets beste serviceavtaler som gjør at dere ikke trenger å tenke på når neste service skal bookes. Ut i fra hvilken serviceavtale som velges kommer vi ved faste intervaller. Ved å kjøpe en kaffemaskin hos A:Kaffe vil dere få deilig kaffe på jobben, uten bekymringer og med et minimum av vedlikehold.

kaffemaskin på kontoret

Ta gjerne en titt på vårt innlegg om hvilken maskin som er best i test hos oss. Innlegget kan du lese her.

Ønsker dere å vite mer om oss eller hvordan dere kan få kaffemaskin og kaffe på kontoret?
For en uforpliktende samtale kan dere fylle ut skjemaet under, så svarer vi så fort vi kan.

Navn (kreves)

E-post / Telefonnummer

Din Melding

Vi kan også nås per telefon eller e-post.
+47 22 32 22 22 / post@akaffe.no

Vi gleder oss til å høre fra dere!

Ta en titt på vårt utvalg av kaffemaskiner her.