Gjennom vårt arbeide med Puro Fairtrade Coffee og World Land Trust har vi vist vilje og evne til å tenke på våre fremtidige generasjoner. For å tydeliggjøre vårt miljøengasjement ovenfor kunder og leverandører, er vi også stolte av å kunne kalle oss en sertifisert Miljøfyrtårn bedrift.

Vi etterlater oss det riktige fotavtrykk med hvert steg vi tar i veien mot god kaffe. Fairtrade verdier, omtanke for den naturlige verden, brenning av kaffe som energi som er lånt fra solen, organisk kaffegrut som leveres tilbake til moder jord.

 

Regnskog

Vi kjøper regnskog for hver kilo Puro Fairtrade Kaffe vi selger. Fra 2005 til og med 2016 har vi gjennom vårt samarbeide med World Land Trust, med Sir David Attenborough i spissen, reddet

69 359 mål med regnskog – i 8 regnskogreservater – i 7 kaffeproduserende land.

Trees 4 Schools

Trees 4 School er et annet sosialt initiativ vi jobber med. Plante og dyrke frem trær ved vanskeligstilte skoler i Sør-Afrika. Skape skygge og grøntområder som styrker båndene mellom elevene og naturen. Grønnsakhager og innføring av dyrk selv-programmer i skolen. Elevene tar med sin nyervervede kunnskap hjem. Et prosjekt som Puro har gått i bresjen for.

 

Noen av de største sørafrikanske aktørene innen hagebruk og næringsmiddelindustri har nå gått sammen med oss for å støtte Trees4Schools. Vi har bidratt til å finansiere:

  • 2,526 Planting av trær
  • 157 planting av grønnsakhager
  • 1,500 Mat til mennesker fra disse hagene

Puro Water

Dråpe for dråpe, slik naturen selv gjør det. Nå får du Puro-vann med og uten kullsyre – stille og rolig eller energisk og sprudlende – akkurat som de fredelige lagunene og de brusende elvene vi bidrar til å bevare. Vann som filtreres under disken, strømmer ut fra elegante kraner på disken og fyller opp Puros miljøvennlige 550ml og 1000ml glassflasker

 

  • 2 vannkilder er bevart.
  • 7 samfunn er positivt berørt.
  • 1,700 mennesker har fått rent drikkevann.
  • 4 kritisk truede amfibiearter er vernet.

http://www.purocoffee.no