Kaffe skal smake godt!

For at kaffen på jobben skal smake godt, må det stilles visse krav. I all hovedsak er det 4 elementer som påvirker smaken på kaffen: vannkvaliteten, valg av kaffemaskin, råvarene som benyttes og vedlikehold av kaffemaskinen.

Vi opplever alt for ofte bedrifter som ikke er fornøyd med kaffemaskin og smaken på kaffen de benytter. Da en leieavtale på kaffemaskin ofte strekker seg opp til 5 år, bør forarbeidet være grundig. Det er ingenting som er så trist som å låse seg til en avtale på et produkt man egentlig IKKE liker.

 

Kaffe skal smake godt!

Kaffe skal smake godt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Til opplysning: det hjelper ikke å se på en brosjyre. Vi kan gi tilbud på 4 «identiske» kaffemaskiner, men med totalt forskjellig kaffesmak. At en kaffemaskin ser flott ut hjelper ingen. Vår anbefaling til alle bedrifter som vurderer nyanskaffelse av kaffemaskin, kaffeautomat eller espressomaskin, – kjært barn har mange navn – er å reise på testsmaking.

 

ES BTC FB IN kaffemaskiner - ser du noen forskjell?

ES BTC FB IN kaffemaskiner – ser du noen forskjell?

 

 

 

 

 

 

 

Hvorfor testsmaking av en kaffemaskin?

Vi har et utvalg på mer enn 200 kaffemaskiner. For å forenkle dette kan du segmentere kaffemaskiner, kaffeautomater, espressomaskiner til 6 varianter:

  1. Kapsel/ Pods
  2. Espresso (ES)
  3. Bean to cup (BTC)
  4. Filtermalt (FM)
  5. Instant/pulver/ freeze-dried (IN)
  6. Sirup

 

Disse kaffemaskinene – kaffemaskiner, kaffeautomater, espressomaskiner – kan for en «vanlig» bruker se helt like ut. Husk at smak er vanskelig å formidle i form av ord. At vi liker en kaffe, betyr ikke at du trenger å like den samme kaffen. Eller?!!

Å teste 1stk kaffemaskin på arbeidsplassen, utelukker som regel 5 alternative valg. Det tror ikke vi er heldig. Vi anbefaler deg å ta bryet med å reise på testsmaking, uansett valg av kaffeleverandør, slik at du får testet de forskjellige mulighetene som finnes. Gir ikke testsmakingen betryggende svar, skal du ikke handle der. Hvorfor binde seg opp til noe man egentlig ikke liker? Kaffe skal smake godt! Vår jobb er å finne riktig løsning for deg og ditt firma.

For å gjøre dette enda vanskeligere, hva med å få 10, 50 eller 100 brukere fornøyde. Det går vel ikke? Vår påstand er: Jo, det gjør det!

Vi har spesialisert oss på følgende: Kaffe skal smake godt! Er din bedrift i ferd med å anskaffe seg en kaffemaskin, kaffeautomat eller espressomaskin, som skal smake godt, anbefaler vi deg å ta kontakte oss.