Er din bedrift på utkikk etter en enkel, rimelig og bra kaffeløsning på jobben?

Med en historie som startet i 1801 og et utvalg på mer enn 200 varianter av kaffemaskiner og kaffeautomater, kan vi trygt si at vi har kunnskapen for å gi deg rikelig med informasjon til ett riktig valg. Uansett, «Kaffe skal smake godt!»

Hva som er riktig løsning hos en bedriftskunde varierer fra bedrift til bedrift. Det er mye man skal tenke på: pris, vedlikehold, smak, utseende, antall ansatte, tidsbruk etc. Ønsker du det enkleste og rimeligste vil nesten alltid en kaffetrakter komme godt ut. Utvalget på sluttprodukter er kaffe og kun det, men den er enkel og rimelig å benytte.

For de som foretrekker en kaffetrakter til bedriften, vil vi anbefale den mest geniale og enkle løsningen, nemlig:

– Puro pouch trakter –

Kaffetrakter til lån

Enklere blir det ikke

 

Puro pouch trakteren kommer i to varianter. En for manuell påfyll av vann og en som kan kobles til vann. Det geniale med dette trakterkonseptet er at kaffen er ferdig dosert i en papirfilterpose. Dette betyr at du er garantert «riktig» kaffe uansett hvilken ansatt som lager den. For den manuelle kaffetrakteren fyller man på 2,2 liter vann og trykker på startknappen. Ingen komplisert oppmåling av kaffe er nødvendig, ei heller dårlig smak på kaffen. Avfallet blir ikke så «grisete» som på en «vanlig» kaffetrakter, da kaffen er innkapslet med papirfilter.

Ønsker man en tiltalende serveringsløsning benytter man enkelt serveringsanretningen fra Bravilor Bonamat, med plass til to pumpetermoser á 2,2 liter som også har plass til beger, rørepinner, sukker og liknende.

Serveringsanretning kaffetrakter

 

Mange av våre kunder foretrekker å benytte denne alene eller sammen med en kaffeautomat.

 

Hilsen oss i

Morgenkaffen